luni, 26 ianuarie 2009

Ganduri alandala

Te gandesti cum sunt altii si te surprinzi in situatii si ganduri pe care le pui la indoiala:"Oare e normal?"" Normal pentru tine sau pentru ceilalti?"
Acum, normalul de suprafata caruia toti ne supunem pentru a ne intelege si pentru a pastra aparenta sau normalul tau, gandurile si planurile, actiunile, rezultatele, pe care cum vrei sa le faci? conform tie sau conform celorlalti? Le faci in ambele sensuri, dezechilibrul se face simtit cand nu mai poti, ai repulsie sau rezerve sa te manifesti intr-o anume directie. Nu mai esti tu insuti datorita celorlati sau esti prea mult tu insuti si ceilalti nu mai conteaza.
Si mai e ceva. Te gandesti ce ar face altul in locul tau, dar nu e altul in locul tau, esti tu, asa ca fa ce ai face tu, agata-te de un fir de par si cazi pe spate in mocirla sau sari singur si cazi in picioare. Oricum ai face o gandeste-te ca o sa mai ai de a face cu ape tulburi iar modul cum le-ai linistit in trecut o sa-ti fie punct de reper, o sa actionezi la fel asa ca e foarte probabil sa te rastorni iar in mocirla sau sa o calci in picioare...depinde de cele mai multe ori de tine.

Niciun comentariu: